Kvinner Forkjærlighet Affære med Luksus Håndvesker

feb - 14 2016 | By

Det er ingen tvil om at kvinner har en pågående kjærlighetsaffære med luksus håndvesker. Purse blogger eller e-magasiner og kommentarer på vesken fora viser at noen kvinner faktisk besatt av dem. Det er kvinner som faktisk eier hundrevis av luksus håndvesker som samlet er verdt tusenvis av dollar. Sosiale medier og Dr Google publisere bilder av godt-til-do, kjendiser og kongelige som er sett ut og om med forskjellige bag for hvert antrekk. De kommer i ulike farger for å matche hver nyanse og stil på sine drakter.

Det er lett for de rike og berømte, kjendiser og kongelige må ha en stor samling av luksusvesker. Men den typiske arbeids kvinnen eller opphold hjemme mamma kan neppe råd til å betale så høye priser for å realisere sin drøm. Den virkeligheten er at de fleste bag-elskende kvinner vil gå uten andre ting for å oppfylle hennes ønske om en ny pose.

Hva offer ville du ha vært forberedt på å gjøre for å by på Hermes Birkin som nylig solgt på auksjon i over $ 200 000? Laget av utsøkt rosa krokodilleskinn, er det pyntet med 18 karat gull hardware og ekte diamanter. Den grunnleggende Hermes vil koste minst $ 8000, og du vil sannsynligvis nødt til å være på en venteliste for å få det!

Håndvesker
Luksus håndvesker disse dager ikke selger for mye mindre enn $ 500. Faktisk er mange av de mer eksklusive motehusene selge sine poser for godt over $ 1000. Jeg personlig ville ha til å spare deg for en lang tid å bli den stolte eier av en av disse fantastiske tilbehør.

Mens den ultimate 21. århundre objekt for begjær, luksus håndvesker er ikke bare for brønn-å-gjøre, kjendiser og kongelige, men også for yrkesaktive kvinner fra alle samfunnslag i tillegg. Nå, kvinner i alle aldre er sannsynlig å bruke mer på en veske enn en ferie, smykker eller enda en bil. De har alle denne skjulte ønske om å bli lagt merke til.

Klær faktisk kan ta andreplassen til luksusvesker. For eksempel, en annonse i 2007 med Kate Moss ligger naken på en strand med ingenting på, bortsett fra for henne Longchamp veske. Deres budskap var klart: klærne er overflødig – det handler om posen.

Så hvorfor kvinner har denne kjærlighetsaffære med luksus håndvesker? En av grunnene er fordi de har blitt en personlig fashion statement som illustrerer en kvinnes rikdom og status. De peker også på hvordan motebevisste en kvinne er, og demonstrerer sin stilling og inntjeningsevne. Det er også fordi den stadig økende populariteten til stor veske, som i løpet av de siste 100 år eller så, har fulgt emergent sosiale uavhengighet av kvinner.

Tidligere kvinnens rolle var typisk norske og hun ville bære hennes personlige ting i en veske gjemt i foldene av skjørtet eller i en liten pung hun bar diskret. Men som kvinner våget mer fra hjemmet, både for fritid og arbeid, større vesker ble en nyttig måte å ta sine ting med dem. Eleanor Roosevelt sies å ha startet trenden med å bruke en stor veske som et motetilbehør

En annen grunn til at luksus håndvesker ble mer populært var det faktum at jernbane og sjø reise ble mer tilgjengelig, så det var mer etterspørsel etter moderne bagasjen som kofferter, dressing tilfeller, samt lue og skoesker. Dette førte til utviklingen av den moderne skinn veske.

Det er ikke overraskende, derfor at mange av dagens toppmotehusene, som Louis Vuitton, Gucci, Prada og Hermes, oppsto på slutten av det 19. og tidlig 20. århundre. Og som kvinner oppnådd økonomisk uavhengighet, veske industrien blomstret ut av alle proporsjoner til den spede begynnelse.

Men måten vi føler om å eie en riktig veske går langt dypere enn bare å være en måte å bære våre personlige effekter. Både avslørende og skjuler, luksus håndvesker omfatter også en følelse som er svært privat til sin eier. Denne følelsen skyldes det faktum at vesken ble først utformet som en silke vesken eller lommen slitt skjult, tett inntil kroppen vår. Deretter lommer ble tenkt som undertøy – et hemmelig sted, gjemt under lag av materiale og assessable bare av en intim åpning i skjørtet.

Disse følelsene av intimitet forsvant ikke når de første luksus håndvesker ble båret i slutten av det 18. århundre. Kalt retikkel, disse purses var vakkert brodert poser med håndtak i damask, sateng eller fløyel. Kvinner brukte dem til å bære kosmetikk, en vifte for flørt, luktende salter og carte de visite, alt uten at slim-line anfall av Empire-linje kjole som var populære da.

Ved første, ideen om en kvinne avsløre hennes personlige biter til omverdenen var så skammelig som om hun hadde tatt av henne trusen og vinket dem i luften. Dermed retikkel ble ofte kalt «latterliggjør» av de som ikke er klar for å godta endringen.

Luksus håndvesker var, og fortsatt er, sett på som seksuelle objekter på grunn av intimitet som tidligere var forbundet med dem, Uttrykket «gamle bag» ble brukt for å referere til en kvinne som ble vedtatt hennes seksuelle prime og gretten gammel kvinner som viser ingen følelser eller følelse for andre er fortsatt kalles det i dag.

Luksus håndvesker har fortsatt sin sex appeal fordi de er så nært knyttet til alle våre intime eiendeler. En stor veske er vår survival kit som inneholder alle våre personlige nødvendigheter som i disse dager inkluderer en mobiltelefon, tamponger, sminke, penger og nøkler, til rettetang, bærbare datamaskiner, I-telefoner, tyggegummi, kondomer til en endring av klær . Følgelig forblir den intime appell hemmelighet. Menn er fascinert om hva en kvinne bærer i veska, men ville aldri våge å invadere sitt privatliv.

Bag-elskende kvinner føler seg naken uten deres luksus håndvesker. De tror at det er din bag, snarere enn klærne, som gjør at du skiller deg ut fra mengden. Selv om klærne er gamle og trist, gjør en pen pose du ser og føles bra.

Derfor har håndvesken bransjen opplevd utrolig vekst de siste tiårene. På midten av 2000-tallet salg av sekkene var på vei oppover med en hastighet som var dobbelt så høy som frekvensen av klær. De store motehusene nå gjøre millioner av dollar i året fra salg av luksuriøse vesker alene.

Så hva er de funksjonene som gjør at luksus håndvesker fra hverandre? Det første er at de må ha en eksklusiv design. De må være umiddelbart identifiseres som en ledende merkevare, f.eks Fendi, Gucci, Hermes, Louis Vuitton eller fra andre motehus. Motehusene vanligvis har sine signatur design og dette hjelper med merkevarebygging også.

En annen viktig funksjon for attraktive luksus håndvesker er glamour og appell. Naturligvis dette blir oppdaget når en bestemt merkevare er knyttet til en kjendis egthe berømte Hermes Kelly bag som opprinnelig ble produsert i 1935, var det ikke før bestselger før 1956. bag skutt til berømmelse når nygifte, prinsesse Grace av Monaco, ble fotografert for forsiden av Time magazine skjerming hennes gravide mage med en klassisk Hermes bag. Den veske i spørsmålet følgelig ble kjent som Kelly veske i hennes ære. Mote forfattere fremmet sammenhengen mellom bag og stjerne: Bærer en Kelly bag er fortsatt synonymt med klasse og gamle penger.

Tilsvarende ble Lady Dior en sensasjon i 1994 da prinsesse Diana tok til seg det rundt i byen etter at hun skilt fra prins Charles. Denne vesken er en forførende kombinasjon av koffert og veske som har karakteristiske gull sjarm. Det illustrerte en oppmerksom kvinne som var på den annen side, glamorøs og sofistikert. Foreløpig kan sosiale medier gir sin tilslutning til status og behov for en enkelt pose bare ved å blitt fotografert på armen av et stilikon, kjendis eller kongelig som prinsesse Kate Middleton.

Slu markedsføring spiller unektelig en viktig rolle i å skape en må-ha bag. Mens kjendiser kan være i stand til å få sine hender på den nyeste luksus håndvesker, for arbeidende kvinne er det mye mer problematisk, uansett hvor mye penger de ønsker å bruke. Mange high-status Posene er utilgjengelige og kan ha ventelister som strekker seg opp til tre år. Hermes Birkin er i denne kategorien.

Kvinners medfødte konkurranseevne er genialt forvaltes av de beste bag designere. For eksempel. I 2005 Alexander McQueen kjørte kundenes behov til en topp når han gjorde det kjent at lanseringen av sin nye designer bag var en begrenset med bare 200 noensinne å bli produsert. Det ble da den ultimate mote trofé og utsolgt før en venteliste var selv utarbeidet. Denne vesken ble kalt Novak etter Kim Novak, den legendariske blonde skuespilleren som spilte hovedrollen i Alfred Hitchcocks 1958 mesterverk Vertigo. Prisene startet på £ 550 og gikk opp til en massiv £ 6000 for deluxe krokodille versjon.

Det ser ut til at en prislapp ikke motet fra de som besatt med poser. Faktisk har motehus regnet ut at en høy prislapp synes å forsterke ønsket om å eie den. Det er åpenbart en endeløs vilje til å sprute ut på designer vesker.

Luksus håndvesker vil vare livet ut riktig håndtering og vedlikehold. Noen ikoniske stiler kommer og går, noen holder sin verdi og andre øke i verdi. Det er imidlertid bare et mindretall som har de rette kvaliteter til å bli ikonisk. For å bli ikonisk, er en veske ikke bare superbly godt utformet, men det overgår også tid. Følgende merker har opptjent rett til å kalle en pose ikoniske: Hermes Kelly, Fendi Baguette, Marc Jacobs Stam, den YSL Muse og Mulberry Roxanne.

Alle disse luksus håndvesker har en ting til felles; et klart, rent linje; ingenting masete eller over-designet, og en blanding av funksjonalitet med overbærenhet. Et ikonisk bag tjener sin stående fra de beste tradisjonene av stamtavle, kvalitet og håndverk. Som det aldre, vil en ikonisk bag ser så godt som det gjorde på den dagen den ble kjøpt. Og for en ekte pose elsker, er det verdt alle pengene brukt på den.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *