Guide of find ballkjoler som smigrer din silhuett

jan - 03 2016 | By

Prom tiden er nesten her og velge mellom så mange stiler og former av ballkjoler eller festkjoler er ikke lett. Det tar tid og tålmodighet til å prøve på alle de ballkjoler, i håp om å finne akkurat den rette kjolen for din spesielle kvelden. Du bør først finne en ballkjoler som smigrer din kroppstype, eller silhuett. Bruk rettledning under for å finne ut hva slags kroppsfasong du har og hvilke ballkjoler best vil utfylle din form.

BallkjolerBestemme kroppen din form

Det er viktig å bestemme din kroppsform før du begynner å handle for promenadekonsert kjoler. Når du vet hvilke typer ballkjoler vil passer best for deg, du vil ikke midje tid på å prøve på de som ikke vil.

Er du tynn og Tall?

Her er en måte å fortelle: Kroppen din er rett og slank, har få eller ingen kurver, og bust er gjennomsnittlig i størrelse. Din høyde er 5 ‘6 «eller høyere. Hvis du oppfyller disse kriteriene, vil du ønsker å kjøpe en ballkjoler stil som legger kurvene viser frem dine lange ben, flyter grasiøst å avsløre din slank silhuett, og legger fylde til brystet.

Prøv på kjoler med flere forskjellige halsen stilarter inkludert v-hals eller en åpen hals for å se hvilken ser best ut. Også, tør å prøve en kjole med en cutout tilbake. Noen ballkjoler stiler å vurdere er imperium, skjede, ball kjole, og et nett.

Er du Liten?

Hvis du er 5 ‘3 «eller kortere med en liten build og en gjennomsnittlig størrelse bust, vil du ønsker en kjole å utfylle petite som et imperium, skjede eller a-linje prom kjole. Med et slit, kan du lage din ben vises lenger Eller du kan se mye høyere ved å bære en kjole med en kort hemline The hemline kan bli rusket, lommetørkle, høy / lav, eller asymmetrisk -.. hva som passer best for deg Det er også en linjer og Empire stiler å. ta vekt av midjen din hvis du er kort innsnevrede. Din halsen kan være kjæreste, grime, eller v-form.

Har du et hjul, Pære, eller Apple Shape?

Med et timeglass figur, er du curvy med en middels til stor størrelse bust. Bunn er avrundet og du har curvy hofter. Du kan vise frem kurvene med en slire kjole eller de-understreke dem litt med en ball kjole eller a-linje kjole. Å legge mer vekt på den øvre delen av kroppen din, velge en kjole med en pyntet halsen.

Med en pære form, er du sannsynligvis bunn-tung, noe som betyr at din hofter, lår, og bunnen er større enn den øvre delen av kroppen din. Velg ballkjoler at flatere øvre halvdel av kroppen din slik som a-linje, imperium, eller ball kjole kjoler med en sirkulær grime halsen. Eller, kanskje en stroppeløs kjole gjøre utslaget.

Hvis kroppen din er epleformet, er midtseksjon sannsynligvis tyngre eller tykkere enn andre deler av kroppen din. Kanskje magen er større enn du ønsker. Velge kjoler som tar fokus bort fra midtseksjon. Et imperium kjole kan fungere best med denne type figur. En a-linje kjole kan fungere godt også hvis du har en bodice med boning for å gi den en slankende effekt.

Er du Athletic? Har du en stor bygge?

Hvis du er muskuløs, har brede skuldre, eller en stor byste, velger en ballkjoler som vil gi deg en feminin form som en ballkjole eller empire stil kjole. Den fulle skjørt vil umiddelbart legge form på midjen din. Med brede skuldre, kan du finne at du prøver å dekke dem med brede stropper eller ermer vil gjøre dem til å se enda bredere. Prøv på et par strapless promenadekonsert kjoler først. Du kan bli positivt overrasket!

Hvis du har en stor byste, være sikker på at ballkjoler tilbyr skikkelig støtte. Velg v-hals eller grime og enten en a-linje eller ball kappe. Å trekke oppmerksomheten bort fra brystet, bære en ballkjoler som har iøynefallende detaljer på sin kant nederst.

Med en helfigur, er det flere stiler i dag enn noensinne i plus size ballkjoler. Ikke føle ubehag på prom night ved å prøve å presse inn i en mindre kjole. Finn en kjole som passer din kroppsstørrelse og smigrer din figur.

Mer «Fremhevet» Ballkjoler Ideas

Det er enda flere måter du kan fremheve visse områder av kroppen din. Ballkjoler kan også komme med stilige funksjoner som beaded paneler, et fullt beaded bodice, trekkspill plissering, en jeweled hoftelinjen, broderi design, stup overlegg, tog og flytt skjørt.

Bruk disse tipsene for å få en idé om hvilken stil vil fungere best for din kroppstype før du begynner å handle. Sjekk på nettet for å se på ulike stiler og farger. Her anbefaler vi en nettbutikk for å kjøpe elegante ballkjole: http://www.missydress.no/ballkjoler.html, eller http://www.missydress.no/festkjoler.html

Notat bilder i dette innlegget er bidratt av dette nettstedet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *