Dubai: Et paradis av shoppere

sept - 06 2015 | By

Dubai er kongen av kjøpesentre og komplekser. Bortsett fra de tradisjonelle basarer og soukene funnet i Sharjah og Dubai, kjøpesentre stede her er ikke bare de beste shoppingsentrene i verden, men er også en av de beste attraksjonene i Dubai. Det sies at du vil finne en rekke kjøpesentre her i forhold til et annet sted i Midtøsten. Jeg er en komplett Shopaholic og det er mange andre som meg som besøker Dubai for bare ett eneste formål og det er kjøpesenter.

Reise til Dubai for kjøpesenter formål er sikkert en fantastisk idé som du vil finne de beste kjøpesentre her. Jeg har laget en liten liste over de beste kjøpesentre i Dubai, som jeg personlig foretrekker av kjøpesenter.

Dubai

Deira City Center

Det er en av de mest berømte kjøpesentre i Dubai, og er ren shoppingparadis. Den har rundt 370 kjøpesenter butikker som består av alle små og store merker som Gap, Nike, Calvin Klein, Zara, New Look og River Island gir prisgunstig mote for hele familien. Det er en kino teater og to mat domstoler med et eget lekeområde for barna. Denne mall er en generelt god plass for en dags underholdning.

Ibn Battuta

Denne fantastiske kjøpesenteret er ikke bare massiv i størrelse det er ganske imponerende når vi snakker om sin struktur. Kjøpesenteret har et flerkulturelt miljø og utformingen av kjøpesentre taler for enhver annen nasjon. Fra Kina til India – Persia til Egypt kjøpesenteret har hver nasjon oppført i den. Og hver og en av temaene er planlagt i henhold til de varer og krydder du finner der. Indian Court er et sted for fashionistas, mens den kinesiske domstol er for underholdning som kino og mat domstol.

Bur Juman

Denne mall har å tilby litt mer sofistikert merkevare. Bortsett fra de vanlige kjøpe merker; du vil finne high street fashion merker her som Dior, Hermes, Cartier, Valentino, Louis Vuitton, Just Cavalli og mange flere interessante merkevarer. Det finnes mange restauranter, mat domstoler og café på dette kjøpesenteret som tilbyr en rekke underholdende opplevelser. Denne mall er mer om seriøs kjøpesenter enn å tilbringe litt avslappet tid.

Med så mye å gjøre og se i den fascinerende sted man aldri blir lei og for Handleglade Dubai er et paradis med mange alternativer på hvert hjørne. Noen kjøpesentre i Dubai er utelukkende laget for seriøskjøpesenter, mens de andre er også et bra sted for å tilbringe en dag og bli underholdt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *