Ser etter komfortable sko? Tips av å hjelpe deg ut

jun - 15 2015 | By

Sko kan være svært attraktivt når det gjelder utseende, men faktum er at ikke alle sko du beundre vil ende opp med å gjøre rettferdighet til føttene. Noen er fantastisk i utseende, men kan være svært ubehagelig når du faktisk bruker dem. Den eneste måten du kan se din beste og føler seg trygg på hva du har på deg er ved å fokusere mer på komfort selv når du går for en god jakt sko. Det er flere ting du kan gjøre for å sørge for at skoen du kjøper er mest behagelig for føttene og bevegelse.

Sko

Tips 1 – Sats på runde-toed sko. De er best fordi de sikrer at tærne ikke blir tvunget inn i unaturlige posisjoner som kan være ubehagelig. Du kan også velge ovale og firkantede, så lenge de ikke blir pekt på at tærne har nok plass og er ikke presset og stappet opp sammen.

Tips 2 – Se opp for problemområder som kan føre til ubehag når iført sko. Innsiden av skoen er der du må se for å fortelle hvor behagelig det kommer til å bli. Unngå sko som har biter av lær og gummi, som kan ende opp med å gni på hæler forårsaker irritasjon av dem med synlige sømmer. Du ønsker også å holde seg borte fra sko som har åpninger trykke for hardt på den øverste delen av foten fordi bortsett fra å være uutholdelig de kan endre god titt på føttene.

Tips 3 – Plukk skoene for å teste hvor tunge de er. Hvis de er tyngre enn vanlig vet at de er usannsynlig å være komfortabel. Du vil måtte bære løfte den vekten hver gang du tar et skritt, og det er kanskje ikke fungere veldig bra med tanke på at du kan være på farten hele dagen. Velg en sko som ikke bare moteriktig, men slitesterk også.

Tips 4 – Prøv å gå med sko på en hard overflate. Det polstrede tepper i de fleste skobutikkene kan gjøre dem føler meg veldig komfortabel bare for deg å finne ut at de ikke er så behagelig som du trodde. Før du kjøper derfor prøve og gå med sko på harde overflater som fliser eller tregulv og finne ut hvordan de føler.

Tips 5 – Velg et gradvis fall å redusere trykket du setter på foten. Jo brattere banen mellom tå boksen og hæl jo mer trykk og mer ubehagelig skoen er sannsynlig å være. En god sko bør ikke legge for mye krav på buen så sørg for å velge en skråning som serverer føttene godt.

Tips 6 – Hold deg til hæler som er opptil to inches eller gå lavere enn dette. Hæler som er høyere kan stresse for føttene, og dermed bør du lagre disse stiletthæler bare for spesielle anledninger der du trenger bare å bære dem for en kort stund.

Tips 7 – Vurder under føttene demping i skoene for å sikre at du har en myk overflate for føttene dine. Du kan teste demping ved å banke den nederste delen av showet. En lyd som en dør knock betyr at det ikke er nok demping for dine føtter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *